Magyar Zenészbázis Egyesület
A valódi zenész érdekvédelem

 

  Az értékes Zenészkártya - az Egyesület tagjai számára díjmentes!

   

A Magyar Zenészbázis Egyesület tagjai, jelenleg díjmentesen hozzájutnak a Magyar Zenész Bázis Online által kibocsátott VIP Tagsági Kártyához. A Zenészkártya egy olyan névre szóló és egyedi sorszámmal, valamint vonalkóddal ellátott plasztikkártya, melynek tulajdonosa az elfogadóhelyeken, különböző mértékű engedményeket kap készpénzes vásárlásainak végösszegéből.

A Zenészbázis Kártyát 2009-ben azzal a szándékkal hívtuk életre, hogy regisztrált tagjainkat közelebb hozzuk partner cégeinkhez. Együtt szerettük volna segíteni a magyar zenészeket és serkenteni a hangszerkereskedelmet. Mivel a Zenészbázis a magyar zenét és zenészeket érintő ügyekben támogató és élenjáró szerepet vállal, részünkről ez a törekvés természetes. Minden kezdet nehéz, főleg ha adni kell. Mégis nagy öröm volt számunkra, hogy többen már az elején az ügyünk mellé álltak. Ezeket a cégeket, kereskedőket és forgalmazókat kiemelt partnerként, VIP-ként kezeljük és velük együttműködve igyekszünk a lehető legjobb akciókat megvalósítani, hogy a Magyar Zenész Bázis családjához tartozók minél inkább érezhessék a támogatottságukat. Számtalan pozitív visszajelzés igazolja, hogy mindez nem volt hiábavaló. A Zenészbázis Kártya sikere arra sarkallt, hogy még hasznosabbá tegyük a hétköznapokban a hangszervásárláson túl is. 

2012 június 1.-én eljött az idő, hogy bejelentsük: a Zenészbázis Kártya megújult formájában, már több, mint 1000 elfogadóhelyen használható, azonnali kedvezményeket biztosítva. Üzemanyagtöltő állomásokon, élelmiszer boltokban, éttermekben és megannyi olyan helyen is használható a kártya, amely a hétköznapokban is az egyik leghasznosabb társaddá teheti a Zenészbázis Kártyát, megspórolva számodra éves vagy havi szinten is komoly pénzösszeget.

Kinek lehet ilyen kártyája?

A kétféle (Classic és Silver logós) kártyát csak a Magyar Zenész Bázis tagjai igényelhetik, a Magyar  Zenészbázis Egyesület tagjai pedig automatikusan és díjmentesen kapják a dupla kedvezményeket is biztosító Silver logós változatot.

 

Euro Discount Club Classic logójával ellátott kártya

*Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen.

Euro Discount Club Silver logójával ellátott kártya 

             *Általános kedvezmények 1082 elfogadóhelyen. Dupla kedvezmények 240 elfogadóhelyen.

 

Hol és hogyan tudom használni ezt a kártyát?

A kártyát az elfogadóhelyeken tudod használni, melyről mindig találsz egy aktuális listát a Zenészbázis Online főmenüjében a "ZenészKártya" menüpontra kattintva. A lista bármikor változhat. Rendkívüli akciók pedig szintén előfordulnak, ezért érdemes gyakran ellenőrizni a listát. Ha vásárolni mész valamely kiválasztott üzletbe, vidd magaddal a kártyát és fizetés előtt mutasd fel a pénztárnál! 

Meddig érvényes a kártya?

A kártya a kiállítástól számított egy évig érvényes. Az érvényesség ideje leolvasható a kártya első oldaláról.

 

Csatlakozz és várd a postást a Zenészkártyáddal! :)